Du finner oss her
Produsentene som deltar


Nystekte sveler m/hjemmelaget syltetøy, tindvedmarmelade, ca 30 sorter gelé og syltetøy. Slikkepinner, hudpleie og geitmelksåpe.


Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.

Bosheimsmarken
Bosheimsmarken dyrker Økologisk Reinrot. Planten gir deg energi og antioksidanter.
Nofima har nå hatt 3 års forskning:
Reinrot viser seg å ha anti parasittiske egenskaper.
Så, Hold deg Frisk og Rask!


Brånås Søndre Gård
Økologiske grønnsaker, jordbær og svinekjøtt



Flatbrød, kling, andre bakevarer, sirup, gelé, syltetøy, saft, økologisk mjøl, økologisk te og krydder, spekepølser, spekekjøtt, storfekjøtt, kalvekjøtt og karbonader.

Frøysagarden
Røyka ørret


Tynnlefser fra Nordland, Krinalefse og Debiogodkjente Mandelpotetlefser og Troll lefser




Kransekaker, kransekakestenger og mandelroser.


Kjøtt av grasfora Østlandsk Rødkolle



Fenalår, pinnekjøtt, karbonader, pølser og ferskt kjøtt av egne dyr og elg. Spekepølser; Heidalspølse, Trollkjøtt, Eventyrpølse og Trollelg.

Helnora Honning
Lokal produsert sommerhonning og lynghonning, honning med diverse smakstilsetninger som ingefær,
chili, kanel, gurkemeie, peppermynte mm.


Chili, hot sauce, krydder, oljer, eddik, salt og tørkede varianter

Mølle Haugen
Lapskaus, syltetøy, sirup, saft, honning og kaker.


Kjøtt, egg, grønnsaker, frukt og bær


Ommang Søndre
Produktene er økologisk/biologisk dynamisk: kvit og brunost av ku og geitmelk, egg, kjekjøtt, kalv/storfekjøtt, spekemat av geit, geit og kjeskinn, kjøtt av utegris, grønnsaker og potet, mel og helkorn.




Ekte geitost, både brun og hvit. Kjekjøtt og spekepølse av geit. Pølser av kjekjøtt. Sjokolade og geitostkaramell. Yoghurt.

Rørosrein
Rene produkter: indrefilet, ytterfilet, flatbiff, stek og reinsdyrskav. Foredlede produkter: tørket reinskjøtt, pølse, tørket- og varmrøkt reinsdyrhjerte, varmrøkt rundsteik av kalv og kokt reinsdyrtunge.



Chutneys, relishes, geleer og annet godt tilbehør basert på lokale råvarer, så langt som mulig, Uten kunstige konserveringsmidler.


Sopp og nyttevekster