Bakken Øvre Gårdsmat

Folket på Bakken Øvre har alltid hatt lysten til å forbedre og utvide, og det fører til stadig nye bygge- og omgjøringsprosjekt. Idag er det Anita og Ole Martin som driver gården sammen med sønnen Ole Kristian som bare var 18 år da han tok over som Norges yngste kubonde noensinne. Det er Ole Kristian som står for mjølka og storfekjøttet, men hele tre generasjoner er involvert i drifta av gården.
Kontakt oss
Adresse
Postboks 99
2341 Løten
2341 Løten
Kontaktperson
Ole Martin Kildahl
E-post
Telefon
62594941
Mobil
90512670
Produktinfo
Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.
Tilstede på markedsdager

Vinkelplassen (Majorstuen) - Oslo & omegn
lørdag, 8. mars, kl. 10:00 - 16:00

Vinkelplassen (Majorstuen) - Oslo & omegn
fredag, 21. mars, kl. 11:00 - 17:00

Vinkelplassen (Majorstuen) - Oslo & omegn
lørdag, 5. april, kl. 10:00 - 16:00

Bekkestua Senter - Oslo & omegn
torsdag, 10. april, kl. 11:00 - 17:00

Vinkelplassen (Majorstuen) - Oslo & omegn
fredag, 11. april, kl. 11:00 - 17:00

Vinkelplassen (Majorstuen) - Oslo & omegn
fredag, 25. april, kl. 11:00 - 17:00

Vinkelplassen (Majorstuen) - Oslo & omegn
fredag, 9. mai, kl. 11:00 - 17:00

Vinkelplassen (Majorstuen) - Oslo & omegn
fredag, 16. mai, kl. 11:00 - 17:00

Vinkelplassen (Majorstuen) - Oslo & omegn
lørdag, 24. mai, kl. 09:00 - 17:00

Vinkelplassen (Majorstuen) - Oslo & omegn
fredag, 6. juni, kl. 11:00 - 17:00

Bekkestua Senter - Oslo & omegn
fredag, 13. juni, kl. 11:00 - 17:00

Griseslipp

Griseslipp

Griseslipp

Fotograf: Randi Ledaal Gjertsen

Julesylte
Fotograf: Randi Ledaal Gjertsen

Fotograf: Randi Ledaal Gjertsen

