Produsenter
Viser innhold fra lokallag Innlandet (Hedmark og Oppland) - Endre lokallag
B
Bakken Øvre Gårdsmat
Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.
Bosheimsmarken
Bosheimsmarken dyrker Økologisk Reinrot. Planten gir deg energi og mye antioksidanter. God for helsa! Bioaktive stoffer i Reinrota vår, utforskes også i dyrefor for å holde dyra friske.
Spennende forskning!
Breheimen Naturprodukt
Honning, honningkaker frå eigne bier, hjortekjøtt/karbonader, spekepølse av elg, rein og hjort (primært fanga sjølv).
Brimi Sæter
Meieriprodukter, spekepølser, kjøttvarer av kalv/storfe og fjellgris.
Bryn Gardsmeieri
Geitost og kjekjøtt.
E
G
H
Hande Valdres Rakfisken
Rakfisk fra Valdres (opprinnelses merket), fårepølser, spekemat m.m.
Heidal Landbruksprodukter
Fenalår, pinnekjøtt, karbonader, pølser og ferskt kjøtt av egne dyr og elg. Spekepølser; Heidalspølse, Trollkjøtt, Eventyrpølse og Trollelg.
Hemlaga på Næs
Bakevarer, geleer, saft, syltetøy, eplemost og epler.
Homegrown.no
Bær og sopp
Honningfarmen AS
Honning
Hovdneset Gård
Grønnsaker i sesong, honning, saft, syltetøy, fermenterte grønnsaker, urtesalt med mer.
M
R
S
Sirupstynnkakebakeriet
Sirupstynnkaker
Skjåkmat
Sylte, rull, kjøttkaker, spekemat, karbonader.
Snertingdal ysteri Drift AS
Ost
Solbrekke kjøtt
Kjøttprodukter
Solliaysteriet
Brunosten vi produserer har en rund og litt skarp smak. Det er en karamellisert ost som smelter på tunga. Den er en helfet ost som blir laget med omtanke og respekt i en stor gryte. Kvitosten lages etter tradisjoner fra Alpene
Strandmo Stølsysteri
Smør, rømme, lagra kvitost, pultost, brim (lokal variant av brunost) og spekepølse. Vi yster av upasteurisert mjølk.
Sveen Vestre
Honning