Produsenter
Viser innhold fra lokallag Sogn og Fjordane - Endre lokallag
A
B
F
H

Heimalaga Mat Frå Pøylo
Kjøttprodukter


Kjøt av Vestlandsk fjordfe og sau, lammepølser, kjøt og sopp.


Hjortekjøtt

Humborstad Kjøtt
Hodesylte av gris,gammeldags fårerull, blodpølse, dampepølse, spekemår, fenalår og pinnekjøt.

Håjen Lefsebakeri
Sunnfjordlefse, kaffilefse, flatbrød, fiskebrød, potetkaker, natronkaker, knekkebrød, valnøttbrød, urterundstykker, syltetøy av solbær, rabarbra og gele-rips.
K
R


Eplemost, honning


Reksta Villsau tilbyr kortreist lokalmat i form av økologiske spekepølser – heilt utan tilsettingsstoff – handlaga etter gammal metode og oppskrift. Pølsene inneheld berre kjøtt av villsau i tillegg til salt (utan nitrit). Både gardsdrifta og pølseproduksjonen er debiogodkjent. Reksta villsau tilbyr også dekorative skinn av villsau.

S


Brun geitost, salatost og ferskost.

Skjerdal stølsysteri
Ost


Eplejus som bag-in-box, 3- og 5-liters, og på flasker, 70 cl og 35 cl.


Ulike smaker varmrøykt laks, marinert røykelaks og gravlaks produsert på tradisjonelt vis med laks frå Marø Havbruk på Svanøy.


Sølvane Gard
Geitekjøtt, sauekjøtt, skinn.


Kjøtt av villsau.
