Produsenter
Viser innhold fra lokallag Trøndelag - Endre lokallag
B


Sjokolade og honning


Urter og håndlaget te med norske smaker


Badsturøkteprodukter av kalv, ku, lam, sau og skogsgris. Pølser.


Brubekken Gårdsmeieri
Hvit og brun ost, smør og rømme av kumelk, gammelost. Brun og hvitost av geitmelk. Spekepølser av geit, kjekjøtt.


Bakeriet baker tradisjonelle lefser. Det er smurte tynnlefser, tjukklefser og potetleser.
F
G


Økologisk, grass-fed kjøtt av rasen Belted Galloway. Et flott marmorert kjøtt med høyt innhold av Omega.3. Dyra beiter i norsk natur.


Galåvolden Gård
Røros-is, Røroskake, Røros-ost, spekepølse, sveler og storfekjøtt.



Ost (gauda-varianter)

Gammelgården Lysklæt
Økologiske kjøttprodukter av skogssvin, økologisk grillmat samt økologiske grønnsaker (i sesong).






Kransekaker, kransekakestenger og mandelroser.
H


Smurte tynn- og tykklefser etter gode gamle lokale oppskrifter.

Hellberg Gård
Bringebær og jordbær fra egen hage, samt eplejuice og saft fra gården. Geleer og syltetøy. Honning.


Yster oster av egenprodusert upasteurisert økologisk melk. Yster oster med øl og oster til øl; inspirert av britiske, amerikanske, greske og sveitsiske oste-typer.



Ulike typer oster, deriblant grotteost.



Diverse produkter av lam; spekepølse, pinnekjøtt (røkt og urøkt), lammerull, sylte, fenalår og skinke.
Hognamat er en kjøttforedlingsbedrift som lager spekemat og andre produkter med hovedbasis i sau fra egen gård og vilt fra regionen.
K
L
R

Rekkebo Midtre
Produserer spekemat av svin, marmelade og geleer til ost og kjøtt. Løvetanngelé, granskuddgelé, solbærgelé, ripsgelé og syltetøy.

Romstad Gård
Geleer, sirup, eddik, krydderblandinger, sennepssaus, urtesmør og ost.


Økologisk saft og syltetøy, biodynamisk brød.


Rørosrein
Rene produkter: indrefilet, ytterfilet, flatbiff, stek og reinsdyrskav. Foredlede produkter: tørket reinskjøtt, pølse, tørket- og varmrøkt reinsdyrhjerte, varmrøkt rundsteik av kalv og kokt reinsdyrtunge.

S


Storfekjøtt, ferske stykningsdeler, hamburger, spekemat m.m.


Skogset Gårdsmat
Sauskinn og kjøtt fra sau/lam, (gammelnorsk spælsau)svin og storfe

Skånaliseter Gårdsysteri
Overkant av 20 forskjellige varianter av geitost, - både tradisjonelle, egenutviklete og vellagrede.

Smia Restaurant og Catering
Bacalao, ulike typer ball og fiskekaker.

Stokkøy Bakeri
Bakervarer

Sæterstad Gård as
Diverse geitoster, kjekjøtt, rakfisk av fjellrøye, varmrøkt røye og kaldrøkt røye.
