Godt og Hjemmelaget

Godt og Hjemmelaget baker mandelpotetlefser slik de har blitt bakt i generasjoner. Lefsene håndkjevles og stekes på takke. Råvarene er økologiske poteter fra Virgenes gård i Vestfold og så lite mel som mulig. Det kjenner man på smaken, det smaker potet og det skal det gjøre av potetlefse. Godt og Hjemmelaget produserer også tynnlefser fra Nordland med tre forskjellige smørninger, i tillegg har de krinalefse.
Alle lefsene, med unntak av tynnlefsene, er økologiske.
Kontakt oss
Produktinfo
Tynnlefser fra Nordland, Krinalefse og Debiogodkjente Mandelpotetlefser og Troll lefser
Tilstede på markedsdager

Barcode - Oslo & omegn
torsdag, 12. desember, kl. 11:00 - 14:00

Triangelen Hamar - Innlandet (Hedmark og Oppland)
lørdag, 14. desember, kl. 10:00 - 15:00

Torvet i Lillestrøm - Oslo & omegn
lørdag, 14. desember, kl. 10:00 - 16:00

Vinkelplassen Majorstuen - Oslo & omegn
lørdag, 14. desember, kl. 10:00 - 16:00

Kragerø torv - Telemark
lørdag, 14. desember, kl. 10:00 - 14:00

Arendal torv - Agder
lørdag, 14. desember, kl. 10:00 - 15:00

Drammen, Bragernes torg - Drammen
lørdag, 14. desember, kl. 11:00 - 16:00

Bærums Verk - Oslo & omegn
søndag, 15. desember, kl. 12:00 - 17:00

Vinkelplassen Majorstuen - Oslo & omegn
torsdag, 19. desember, kl. 11:00 - 18:00

Vinkelplassen Majorstuen - Oslo & omegn
fredag, 20. desember, kl. 11:00 - 18:00

Vinkelplassen Majorstuen - Oslo & omegn
lørdag, 21. desember, kl. 10:00 - 16:00

Konfektlefser


Tynnlefser


