Du finner oss her
Produsentene som deltar


Økologisk gardsost etter Nederlandsk oppskrift. Gardsis med naturlege ingredienser (fløyteis, yoghurtis og sorbet). Honning, yoghurt og granola.



Steikeost, en halloumi-inspirert ost som skal stekes eller grilles. Vi har flere smaksvarianter; naturell, en med chili og en som blir røykt på tradisjonell vis. I tillegg varierer vi litt med sesongbaserte smakstilsettinger. Vi serverer alltid rykende varme smaksprøver. Velkommen til å smake.

Hatten Bigård
Lynghonning, Vossahonning og honningsøta syltetøy av bringebær, blåbær, skogsbær og tyttebær.


Me produserer og sel lam, kje, frittgåande utegris, storfe og vill hjort. Tilbodet på fersk, speka eller andre produkt som pålegg, burger, pølse eller spiseklare gryter avhenger av sesong.


Kjøt av Vestlandsk fjordfe og sau, lammepølser, kjøt og sopp.



Kjøt av vilt og hjort. Foredla og ferskt kjøt.


Røykt regnbogeaure og (vilt) laks.

Nøring
Bakevarer, frukt, bær, syltetøy, urter, inkl. ramsløk



Mjukoster og halvfaste oster av kumelk.



Lammekjøtt, grove lammepølser, svinepølser, ferdige krydret farser, frokost patties, salsiccia farse, luksusburger, lammeburger og Gyros. Påfuglfjær, sau og lammeskinn


Pølser, kjøttkaker, karbonader, sirup, chutneys, bringebær, sylte av jordbær og bringebær, og ostekake.

Undredal Stølsysteri
Kvit og brun geitost.

Vossasmøret
Vossasmøret er laga av mjølk frå eigne kyr. Smøret vert kidna av upasteurisert og uhomogenisert rjome og er difor heilt naturleg, kun tilsett salt. Kan også bestillast usalta. Det er laga etter gamle tradisjonar slik ho besta lagde det, og vert kidna med omsorg for menneskje, dyr og natur.