Produsentene som deltar


Økologisk gardsost etter Nederlandsk oppskrift. Gardsis med naturlege ingredienser (fløyteis, yoghurtis og sorbet). Honning, yoghurt og granola.



Sildefileter og håndlaget påleggsild.


Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.

Brubekken Gårdsmeieri
Hvit og brun ost, smør og rømme av kumelk, gammelost. Brun og hvitost av geitmelk. Spekepølser av geit, kjekjøtt.

Frøysagarden
Røyka ørret


Økologisk, grass-fed kjøtt av rasen Belted Galloway. Et flott marmorert kjøtt med høyt innhold av Omega.3. Dyra beiter i norsk natur.



Tynnlefser fra Nordland, Krinalefse og Debiogodkjente Mandelpotetlefser og Troll lefser




Smurte tynn- og tykklefser etter gode gamle lokale oppskrifter.


Ost og kjøtt

Lomelde Gard
Moreller og plommer som vert dyrka med innslag av kirsebær og epler.

Løvolds Røykeri
Bacon

Mor Sigfrids Bakst
Lefser, kaker, gombe, flatbrød.


Eplemost, honning