Produsentene som deltar
![Bilde fra Anne Karins Snadder](https://res.cloudinary.com/hanen/image/upload/c_fill,dpr_2,h_300,q_70,w_400/v1/BM/daeifmkuiziiwmzjqnqe.jpg)
![Logo til Anne Karins Snadder](https://res.cloudinary.com/hanen/image/upload/c_pad,dpr_2,h_72,q_70,w_72/v1/BM/ylihtlugvkxuvd5xeznt.png)
Nystekte sveler m/hjemmelaget syltetøy, andeegg, egg fra ulike høneraser, tindvedmarmelade, ca 30 sorter gelé og syltetøy. Slikkepinner, hudpleie og geitmelksåpe.
![Bilde fra Bakken Øvre Gårdsmat](https://res.cloudinary.com/hanen/image/upload/c_fill,dpr_2,h_300,q_70,w_400/q23xzd9y5iobfwiqgjhk.jpg)
![Logo til Bakken Øvre Gårdsmat](https://res.cloudinary.com/hanen/image/upload/c_pad,dpr_2,h_72,q_70,w_72/b4swkvrjcoeuyrb3axnn.png)
Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.
![Bilde fra Godt og Hjemmelaget](https://res.cloudinary.com/hanen/image/upload/c_fill,dpr_2,h_300,q_70,w_400/v1/BM/zzbfs5ggdfbd98hhmryg.jpg)
![Logo til Godt og Hjemmelaget](https://res.cloudinary.com/hanen/image/upload/c_pad,dpr_2,h_72,q_70,w_72/dnfahacasc8ddziklkyw.png)
Tynnlefser fra Nordland, Krinalefse og Debiogodkjente Mandelpotetlefser og Troll lefser
![Økologisk](https://res.cloudinary.com/hanen/image/upload/c_pad,dpr_2,h_72,q_70,w_72/Debio_O-merke_Web_RGB_jpcgpv.png)
![Spesialitet](https://res.cloudinary.com/hanen/image/upload/c_pad,dpr_2,h_72,q_70,w_72/v1/BM/Spesialitet_CMYK.png)
![Bilde fra Grini Hjemmebakeri](https://res.cloudinary.com/hanen/image/upload/c_fill,dpr_2,h_300,q_70,w_400/v1/BM/vla5t3u3kq0l8btxolgx.jpg)
![Logo til Grini Hjemmebakeri](https://res.cloudinary.com/hanen/image/upload/c_pad,dpr_2,h_72,q_70,w_72/v1/BM/vi4n87pcrtauprhvtip4.png)
Kransekaker, kransekakestenger og mandelroser.
![Bilde fra Heidal Landbruksprodukter](https://res.cloudinary.com/hanen/image/upload/c_fill,dpr_2,h_300,q_70,w_400/Stebergloslashkken027_zpsd0cf0ed9-1_zps3f379d61_xwvrmy.jpg)
![Logo til Heidal Landbruksprodukter](https://res.cloudinary.com/hanen/image/upload/c_pad,dpr_2,h_72,q_70,w_72/heidallandbruksprodukter_v7mcfu.png)
Fenalår, pinnekjøtt, karbonader, pølser og ferskt kjøtt av egne dyr og elg. Spekepølser; Heidalspølse, Trollkjøtt, Eventyrpølse og Trollelg.
![Bilde fra Larkollen Honning](https://res.cloudinary.com/hanen/image/upload/c_fill,dpr_2,h_300,q_70,w_400/v1/BM/u28o6e7mggughfzvqieo.jpg)
Larkollen Honning
Ulike typer honning.
![Bilde fra Løiten Hjorteoppdrett](https://res.cloudinary.com/hanen/image/upload/c_fill,dpr_2,h_300,q_70,w_400/v1/BM/oq8ixlupfxre5nbbxiyp.jpg)
Løiten Hjorteoppdrett
Hjortekjøtt, spekepølse av hjort, hjortekarbonader m.m.
![Bilde fra Myhres Matsopp As](https://res.cloudinary.com/hanen/image/upload/c_fill,dpr_2,h_300,q_70,w_400/v1/BM/rkfpskqtt2x9bzwy2qu3.jpg)
![Logo til Myhres Matsopp As](https://res.cloudinary.com/hanen/image/upload/c_pad,dpr_2,h_72,q_70,w_72/v1/BM/hntsx4nwm1x4hw2vrsma.png)
Hos Myhres Matsopp er det soppsesong året rundt. Vi dyrker og høster sopp av høyeste kvalitet hver uke i våre selvbygde klimakontrollerte lokaler i Nordre Frogn. Alt gjøres i småskala for hånd for å være sikre på at vi kan levere kundene våre ferskest mulig sopp av beste kvalitet. Våre kunder er blant annet restauranter, butikker og privatpersoner på markeder og private utsalg. Vi dyrker shiitake, lions mane, maitake og kongeøsters. Soppene våre er økologisk sertifisert av Debio.
![Økologisk](https://res.cloudinary.com/hanen/image/upload/c_pad,dpr_2,h_72,q_70,w_72/Debio_O-merke_Web_RGB_jpcgpv.png)
![Bilde fra Ommang Søndre](https://res.cloudinary.com/hanen/image/upload/c_fill,dpr_2,h_300,q_70,w_400/v1/BM/dhvailfe1ne2pz0u0t8q.jpg)
Ommang Søndre
Produktene er økologisk/biologisk dynamisk: kvit og brunost av ku og geitmelk, egg, kjekjøtt, kalv/storfekjøtt, spekemat av geit, geit og kjeskinn, kjøtt av utegris, grønnsaker og potet, mel og helkorn.
![Økologisk](https://res.cloudinary.com/hanen/image/upload/c_pad,dpr_2,h_72,q_70,w_72/Debio_O-merke_Web_RGB_jpcgpv.png)
![Demeter](https://res.cloudinary.com/hanen/image/upload/c_pad,dpr_2,h_72,q_70,w_72/v1/BM/logo_demeter_rgb.png)
![Bilde fra Solliaysteriet](https://res.cloudinary.com/hanen/image/upload/c_fill,dpr_2,h_300,q_70,w_400/v1/BM/hxflajdekrr9s2xph19y.jpg)
![Logo til Solliaysteriet](https://res.cloudinary.com/hanen/image/upload/c_pad,dpr_2,h_72,q_70,w_72/v1/BM/pfihqx2rwckumuhppqg0.png)
Brunosten vi produserer har en rund og litt skarp smak. Det er en karamellisert ost som smelter på tunga. Den er en helfet ost som blir laget med omtanke og respekt i en stor gryte. Kvitosten lages etter tradisjoner fra Alpene