Du finner oss her
Produsentene som deltar

Anne Karins Snadder Nystekte sveler m/hjemmelaget syltetøy, tindvedmarmelade, ca 30 sorter gelé og syltetøy. Slikkepinner, hudpleie og geitmelksåpe.

Bakken Øvre Gårdsmat
Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.

Dyrkerom
Urter, spirer, salater, pesto

Frøysagarden
Røyka ørret

Godt og Hjemmelaget
Tynnlefser fra Nordland med tre forskjellige fyll. Sæterlefse med rømme, konfektlefse med fløtemysost. Krinalefse, mørlefse/nordlandslefse, Mandelpotetlefse og glutenfrie lefser. Har også Debio Mandelpotetlefser. Både Konfektlefsen og Mandelpotetlefser har Spesialitet.

Grini Hjemmebakeri Kransekaker, kransekakestenger og mandelroser.

Heidal Landbruksprodukter
Fenalår, pinnekjøtt, karbonader, pølser og ferskt kjøtt av egne dyr og elg. Spekepølser; Heidalspølse, Trollkjøtt, Eventyrpølse og Trollelg.

Ommang Søndre
Produktene er økologisk/biologisk dynamisk: kvit og brunost av ku og geitmelk, egg, kjekjøtt, kalv/storfekjøtt, spekemat av geit, geit og kjeskinn, kjøtt av utegris, grønnsaker og potet, mel og helkorn.

Smakfulle Skatter fra Dragetoppen Chutneys, relishes, geleer og annet godt tilbehør basert på lokale råvarer, så langt som mulig, Uten kunstige konserveringsmidler.

Sætrehonning Sætrehonning produserer håndtverkshonning av beste kvalitet. Honningen er ikke varmebehandlet, kun slynget, silt, kremet og tappet på glass. Ved å høste mange ganger gjennom sesongen, og samtidig holde de enkelte terroir adskilt, produserer Sætrehonning sortshonninger med mange forskjellige smaker. Alle vet jo at blomster lukter forskjellig, ikke alle vet at honning fra forskjellige blomster smaker forskjellig.

Thorbjørnrud Ysteri Brilliant Brie (trippelkremet hvitmuggost). Rød Ku (halvfast kittost). Pepperknoll (tørket ferskost med pepper). Yoghurt på ku/ sauemelk. Klassisk Pecorino.
