Du finner oss her
Produsentene som deltar


Nystekte sveler m/hjemmelaget syltetøy, tindvedmarmelade, ca 30 sorter gelé og syltetøy. Slikkepinner, hudpleie og geitmelksåpe.


Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.

Brånås Søndre Gård
Økologiske grønnsaker, jordbær og svinekjøtt


Frøysagarden
Røyka laks og pinnekjøtt


Tynnlefser fra Nordland, Krinalefse og Debiogodkjente Mandelpotetlefser og Troll lefser




Kransekaker, kransekakestenger og mandelroser.


Fenalår, pinnekjøtt, karbonader, pølser og ferskt kjøtt av egne dyr og elg. Spekepølser; Heidalspølse, Trollkjøtt, Eventyrpølse og Trollelg.


Hos Myhres Matsopp er det soppsesong året rundt. Vi dyrker og høster sopp av høyeste kvalitet hver uke i våre selvbygde klimakontrollerte lokaler i Nordre Frogn. Alt gjøres i småskala for hånd for å være sikre på at vi kan levere kundene våre ferskest mulig sopp av beste kvalitet. Våre kunder er blant annet restauranter, butikker og privatpersoner på markeder og private utsalg. Vi dyrker shiitake, lions mane, maitake og kongeøsters. Soppene våre er økologisk sertifisert av Debio.


Ommang Søndre
Produktene er økologisk/biologisk dynamisk: kvit og brunost av ku og geitmelk, egg, kjekjøtt, kalv/storfekjøtt, spekemat av geit, geit og kjeskinn, kjøtt av utegris, grønnsaker og potet, mel og helkorn.



Sirupstynnkakebakeriet
Sirupstynnkaker


Jeg produserer chutneys, relishes, geleer og annet godt tilbehør til et måltid. Jeg bruker så mange lokale råvarer jeg kan, starter med det som finnes i hagen og jobber meg utover til jeg finner de råvarene jeg trenger. Jeg bruker heller ikke kunstige konserveringsmidler.


Sætrehonning har fokus på sortshonninger. Blomster lukter forskjellig og honning fra forskjellige blomster vil da også smake forskjellig. Sætrehonning produserer i et normalår skogshonning, sommerhonning, lindehonning, sensommerhonning og lynghonning. Hva som er tilgjengelig til enhver tid avhenger av tidspunkt på året og hvor mye nektar blomstene ga i forrige sesong. Se nettsiden for informasjon om hvilke sortshonninger som blir med på markedet, alle som ikke er utsolgt blir med. Sætrehonning varmebehandler ikke honningen. Den er kun slynget, silt, kremet og tappet på glass. Alle de flotte næringsstoffene er tatt vare på.


Brilliant Brie (trippelkremet hvitmuggost). Cheddar (lagret fastost). Rød Ku (halvfast kittost). Pepperknoll (tørket ferskost med pepper). Yoghurt på ku/ sauemelk.