Produsentene som deltar


Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.


Sommerhonning, lynghonning og honning med propolis

Frøysagarden
Røyka laks og pinnekjøtt


Tynnlefser fra Nordland, Krinalefse og Debiogodkjente Mandelpotetlefser og Troll lefser




Kjøt av vilt og hjort. Foredla og ferskt kjøt.

Løiten Hjorteoppdrett
Hjortekjøtt, spekepølse av hjort, hjortekarbonader m.m.


Bakervarer

Ommang Søndre
Produktene er økologisk/biologisk dynamisk: kvit og brunost av ku og geitmelk, egg, kjekjøtt, kalv/storfekjøtt, spekemat av geit, geit og kjeskinn, kjøtt av utegris, grønnsaker og potet, mel og helkorn.



Sirupstynnkakebakeriet
Sirupstynnkaker