Produsentene som deltar
Anne Karins Snadder
Nystekte sveler m/hjemmelaget syltetøy, andeegg, egg fra ulike høneraser, tindvedmarmelade, ca 30 sorter gelé og syltetøy. Slikkepinner, hudpleie og geitmelksåpe.
Bakken Øvre Gårdsmat
Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.
Godt og Hjemmelaget
Tynnlefser fra Nordland, Krinalefse og Debiogodkjente Mandelpotetlefser og Troll lefser
Guldkolla
Kjøtt av grasfora Østlandsk Rødkolle
Heidal Landbruksprodukter
Fenalår, pinnekjøtt, karbonader, pølser og ferskt kjøtt av egne dyr og elg. Spekepølser; Heidalspølse, Trollkjøtt, Eventyrpølse og Trollelg.
Mølle Haugen
Lapskaus, syltetøy, sirup, saft, honning og kaker.
Sjødalstrand Gård
Plommeprodukter; hermetiserte, gelé, marmelade, syltetøy, dessertsaus, chutney. Plommepai, kaffe og limonade på enkelte markeder. Potetlefser på julemarkedene.
Skauen Gård
Grønnsaker.
Smakfulle Skatter fra Dragetoppen
Jeg produserer chutneys, relishes, geleer og annet godt tilbehør til et måltid. Jeg bruker så mange lokale råvarer jeg kan, starter med det som finnes i hagen og jobber meg utover til jeg finner de råvarene jeg trenger. Jeg bruker heller ikke kunstige konserveringsmidler.
Ulsrød Sopp og Bær
Sopp, ville bær, diverse syltetøy, syltede gresskar, sveler