Du finner oss her
Produsentene som deltar


Nystekte sveler m/hjemmelaget syltetøy, tindvedmarmelade, ca 30 sorter gelé og syltetøy. Slikkepinner, hudpleie og geitmelksåpe.


Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.

Frøysagarden
Røyka laks og pinnekjøtt


Tynnlefser fra Nordland, Krinalefse og Debiogodkjente Mandelpotetlefser og Troll lefser




Kransekaker, kransekakestenger og mandelroser.


Kjøtt av grasfora Østlandsk Rødkolle



Fenalår, pinnekjøtt, karbonader, pølser og ferskt kjøtt av egne dyr og elg. Spekepølser; Heidalspølse, Trollkjøtt, Eventyrpølse og Trollelg.


Hos Myhres Matsopp er det soppsesong året rundt. Vi dyrker og høster sopp av høyeste kvalitet hver uke i våre selvbygde klimakontrollerte lokaler i Nordre Frogn. Alt gjøres i småskala for hånd for å være sikre på at vi kan levere kundene våre ferskest mulig sopp av beste kvalitet. Våre kunder er blant annet restauranter, butikker og privatpersoner på markeder og private utsalg. Vi dyrker shiitake, lions mane, maitake og kongeøsters. Soppene våre er økologisk sertifisert av Debio.


Mølle Haugen
Lapskaus, syltetøy, sirup, saft, honning og kaker.

Ommang Søndre
Produktene er økologisk/biologisk dynamisk: kvit og brunost av ku og geitmelk, egg, kjekjøtt, kalv/storfekjøtt, spekemat av geit, geit og kjeskinn, kjøtt av utegris, grønnsaker og potet, mel og helkorn.




Ekte geitost, både brun og hvit. Kjekjøtt og spekepølse av geit. Pølser av kjekjøtt. Sjokolade og geitostkaramell. Yoghurt.

Sirupstynnkakebakeriet
Sirupstynnkaker


Jeg produserer chutneys, relishes, geleer og annet godt tilbehør til et måltid. Jeg bruker så mange lokale råvarer jeg kan, starter med det som finnes i hagen og jobber meg utover til jeg finner de råvarene jeg trenger. Jeg bruker heller ikke kunstige konserveringsmidler.