Du finner oss her
Produsentene som deltar

Anne Karins Snadder Nystekte sveler m/hjemmelaget syltetøy, tindvedmarmelade, ca 30 sorter gelé og syltetøy. Slikkepinner, hudpleie og geitmelksåpe. 

Bakken Øvre Gårdsmat
 Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner. 

Brennholen Gård
 Hjortekjøtt, spekepølse av hjort, hjortekarbonader m.m. Storfekjøtt 

Frøysagarden
 Røyka ørret 

Godt og Hjemmelaget
 Tynnlefser fra Nordland, Krinalefse og Debiogodkjente Mandelpotetlefser og Troll lefser 

Grini Hjemmebakeri Kransekaker, kransekakestenger og mandelroser. 

Haugen Gardsmat Me produserer og sel lam, kje, frittgåande utegris, storfe og vill hjort. Tilbodet på fersk, speka eller andre produkt som pålegg, burger, pølse eller spiseklare gryter avhenger av sesong. 

Heidal Landbruksprodukter
 Fenalår, pinnekjøtt, karbonader, pølser og ferskt kjøtt av egne dyr og elg. Spekepølser; Heidalspølse, Trollkjøtt, Eventyrpølse og Trollelg. 

Helnora Honning
 Lokal produsert sommerhonning og lynghonning, honning med diverse smakstilsetninger som ingefær, 
chili, kanel, gurkemeie, peppermynte mm. 

Trøsvik Gård
 Rakfisk: Spann; 3 og 5 kg. Vakumpakket; flådd og filet. 
