Produsentene som deltar


Sildefileter og håndlaget påleggsild.

Brubekken Gårdsmeieri
Hvit og brun ost, smør og rømme av kumelk, gammelost. Brun og hvitost av geitmelk. Spekepølser av geit, kjekjøtt.


Økologisk, grass-fed kjøtt av rasen Belted Galloway. Et flott marmorert kjøtt med høyt innhold av Omega.3. Dyra beiter i norsk natur.



Smurte tynn- og tykklefser etter gode gamle lokale oppskrifter.

Hellberg Gård
Bringebær og jordbær fra egen hage, samt eplejuice og saft fra gården. Geleer og syltetøy. Honning.

Knut Garshol Klippfisk
Klippfisk, tørrfisk og rækling.

Lefsebua
Lefse, flatbrød, varme sveler, honning og hjemmelaget saft og syltetøy.

Rekkebo Midtre
Produserer spekemat av svin, marmelade og geleer til ost og kjøtt. Løvetanngelé, granskuddgelé, solbærgelé, ripsgelé og syltetøy.

Rørosrein
Rene produkter: indrefilet, ytterfilet, flatbiff, stek og reinsdyrskav. Foredlede produkter: tørket reinskjøtt, pølse, tørket- og varmrøkt reinsdyrhjerte, varmrøkt rundsteik av kalv og kokt reinsdyrtunge.



Storfekjøtt, ferske stykningsdeler, hamburger, spekemat m.m.


Stokkøy Bakeri
Bakervarer