Saltnes gård
Økologisk gårdsdrift hvor dyrene kun spiser gras. Mordyra består av NRF, Tiroler Grauvieh (Østerisk ku rase) og Charolais. Disse dyra blir krysset og resultatet blir god kjøttfylde og høy kvalitet.
Hvert enkelt dyr blir fulgt opp, stelt med etter behov og får vokse i sitt naturlige tempo. Kalvene går med sin mor og dier fra fødselen til 12 mnd alder. Noen ganger litt lengre. Oksene blir levert ved 3-3.5 års alder. Ved at hvert enkelt dyr blir stelt med utgjør en viktig del av oppveksten, som slår tilbake på tilvekst og ikke minst trivsel hos dyret. Dyra blir harmoniske og rolige, og de har et liv uten stress.
Saltnes Gård ligger idyllisk til ved foten av Saltnes-berga og med utsikt utover Gaulosen i Buvika. Saltnes kan beskrives helt tilbake til middelalderen og er allerede nevnt i år 1177 i Snorres Saga.
Dry Age Kjøtt er gårdens spesialitetsprodukt som produseres sammen med Trondheim Slaktehus. Dette er et kjøttstykke som har hengt til tørrmodning fra 35 til 60 dager og som er godt mørna.
Kontakt oss
Adresse
Saltnes Øvre, Vigdalsvn. 67
7350 Buvika
7350 Buvika
Kontaktperson
Gunhild Saltnes
Mobil
90675356
Produktinfo
Storfekjøtt, ferske stykningsdeler, hamburger, spekemat m.m.