Du finner oss her
Produsentene som deltar
Ankeret Mat
Sildefileter og håndlaget påleggsild.
Brubekken Gårdsmeieri
Hvit og brun ost, smør og rømme av kumelk, gammelost. Brun og hvitost av geitmelk. Spekepølser av geit, kjekjøtt.
Galloway Økokjøtt v/Åsprong Drift
Økologisk, grass-fed kjøtt av rasen Belted Galloway. Et flott marmorert kjøtt med høyt innhold av Omega.3. Dyra beiter i norsk natur.
Heimebakst
Smurte tynn- og tykklefser etter gode gamle lokale oppskrifter.
Hellberg Gård
Bringebær og jordbær fra egen hage, samt eplejuice og saft fra gården. Geleer og syltetøy. Honning.
Hindrum Gårdsysteri
Yster oster av egenprodusert upasteurisert økologisk melk. Yster oster med øl og oster til øl; inspirert av britiske, amerikanske, greske og sveitsiske oste-typer.
Hognamat
Diverse produkter av lam; spekepølse, pinnekjøtt (røkt og urøkt), lammerull, sylte, fenalår og skinke.
Hognamat er en kjøttforedlingsbedrift som lager spekemat og andre produkter med hovedbasis i sau fra egen gård og vilt fra regionen.
Jo-Sætra produkter
Vi har frittgående fjellgris (Norock), Mangalitsa (Ungarsk ullgris) og lam, som vi skjærer ned og foredler til stykningsdeler, pølser, bacon og spekemat etc.Til jul lager vi svinesylte og lammerull. Vi sanker og dyrker bær, urter og blomster som blir til saft, ferdige drikker, syltetøy, gele, sirop. eddik, marmelader og krydder. Tradisjonsmat som songraut, sunndalsgrøt og sildball.
Knut Garshol Klippfisk
Klippfisk, tørrfisk og rækling.
Larisa’s brød og bakst
Bakervarer
Li-Snadder
Gammel tradisjon med badsturøyking av kjøtt og fisk (elg, bjørn, lam, gris, laks og ørret).
Meium Sjokolade
Sjokolade
Sjure eplepresseri
Eplemost