Li-Snadder

Li-snadder heter bedriften, og vi holder på mest med gammeltradisjon av basturøyking.
Dyrene som vi sender til slakt tar vi i retur til foredling av forskjellige varer. I tillegg til sau, kjøper vi opp en god del laks, gris og elg til videreforedling for basturøyking.
I tillegg til gammeldags basturøyking tar vi på oss oppdrag som leieskjæring av forskjellige dyr (farse, kjøttdeig, biff, steik – slik kunden vil ha det.)
Kontakt oss
Produktinfo
Gammel tradisjon med badsturøyking av kjøtt og fisk (elg, bjørn, lam, gris, laks og ørret).
Tilstede på markedsdager
Nidarosdomen Ytre Kongsgård - Trøndelag
torsdag, 11. desember, kl. 11:00 - 18:00
Nidarosdomen Ytre Kongsgård - Trøndelag
fredag, 12. desember, kl. 11:00 - 18:00
Nidarosdomen Ytre Kongsgård - Trøndelag
lørdag, 13. desember, kl. 11:00 - 18:00
Nidarosdomen Ytre Kongsgård - Trøndelag
søndag, 14. desember, kl. 12:00 - 18:00
Nidarosdomen Ytre Kongsgård - Trøndelag
mandag, 15. desember, kl. 11:00 - 18:00
Nidarosdomen Ytre Kongsgård - Trøndelag
tirsdag, 16. desember, kl. 11:00 - 18:00
Nidarosdomen Ytre Kongsgård - Trøndelag
onsdag, 17. desember, kl. 11:00 - 18:00
Nidarosdomen Ytre Kongsgård - Trøndelag
torsdag, 18. desember, kl. 11:00 - 18:00
Nidarosdomen Ytre Kongsgård - Trøndelag
fredag, 19. desember, kl. 11:00 - 18:00
Nidarosdomen Ytre Kongsgård - Trøndelag
lørdag, 20. desember, kl. 11:00 - 18:00
Nidarosdomen Ytre Kongsgård - Trøndelag
søndag, 21. desember, kl. 12:00 - 18:00

Einerrøkt Villaks

