Li-Snadder
![Logo til Li-Snadder](https://res.cloudinary.com/hanen/image/upload/b_rgb:f8f8f9,c_pad,dpr_2,h_150,q_70,w_150/v1/BM/iwvaadicxv8ebh1awpj2.png)
Li-snadder heter bedriften, og vi holder på mest med gammeltradisjon av basturøyking.
Dyrene som vi sender til slakt tar vi i retur til foredling av forskjellige varer. I tillegg til sau, kjøper vi opp en god del laks, gris og elg til videreforedling for basturøyking.
I tillegg til gammeldags basturøyking tar vi på oss oppdrag som leieskjæring av forskjellige dyr (farse, kjøttdeig, biff, steik – slik kunden vil ha det.)
Kontakt oss
Produktinfo
Gammel tradisjon med badsturøyking av kjøtt og fisk (elg, bjørn, lam, gris, laks og ørret).
![Einerrøkt Villaks](https://res.cloudinary.com/hanen/image/upload/b_rgb:f8f8f9,c_pad,dpr_2,h_1100,q_70,w_1650/v1/BM/ancaaxj7ydaushnvslt2.jpg)
Einerrøkt Villaks
![](https://res.cloudinary.com/hanen/image/upload/b_rgb:f8f8f9,c_pad,dpr_2,h_1100,q_70,w_1650/v1/BM/llqkcdwpwxkczuqrokcv.jpg)
![](https://res.cloudinary.com/hanen/image/upload/b_rgb:f8f8f9,c_pad,dpr_2,h_1100,q_70,w_1650/v1/BM/iz4up5moix1wsjaobw6v.jpg)