Du finner oss her
Produsentene som deltar
Håjen Lefsebakeri
Sunnfjordlefse, kaffilefse, flatbrød, fiskebrød, potetkaker, natronkaker, knekkebrød, valnøttbrød, urterundstykker, syltetøy av solbær, rabarbra og gele-rips.
Kandal Kjøtt
Kjøt av geit og kje, ferskt kjøt, dampepølse og speka lår.
Påldtun Frukt og Bær
Saft, syltetøy, geleer og hermetisert frukt.
Randum AS
Eplemost, honning
Reksta Villsau
Reksta Villsau tilbyr kortreist lokalmat i form av økologiske spekepølser – heilt utan tilsettingsstoff – handlaga etter gammal metode og oppskrift. Pølsene inneheld berre kjøtt av villsau i tillegg til salt (utan nitrit). Både gardsdrifta og pølseproduksjonen er debiogodkjent. Reksta villsau tilbyr også dekorative skinn av villsau.