Kandal Kjøtt
Vi er ein småskala matprodusent som driv med foredling av geit- og kje-kjøtt. Vi held til i Kandal i Nordfjord i Sogn og Fjordane. Bygda, med sine brattlente gardar og luftige fjell, har lange tradisjonar med geitehald. Vi ynskjer å formidle våre produkt, slik at også De skal få kjenne smaken av denne flotte råvaren.
Geit- og kje-kjøtt er magert, godt og har mange bruksområder.
Kontakt oss
Produktinfo
Kjøt av geit og kje, ferskt kjøt, dampepølse og speka lår.
![](https://res.cloudinary.com/hanen/image/upload/b_rgb:f8f8f9,c_pad,dpr_2,h_1100,q_70,w_1650/v1/BM/wbx7uqwxcvplscql0zyd.jpg)
Fotograf: Paul Nygård
![](https://res.cloudinary.com/hanen/image/upload/b_rgb:f8f8f9,c_pad,dpr_2,h_1100,q_70,w_1650/v1/BM/d1un37gq8h1ibagx1aad.jpg)
![](https://res.cloudinary.com/hanen/image/upload/b_rgb:f8f8f9,c_pad,dpr_2,h_1100,q_70,w_1650/v1/BM/nfy1mrpzvxtsoh0koivt.jpg)
![Stølen](https://res.cloudinary.com/hanen/image/upload/b_rgb:f8f8f9,c_pad,dpr_2,h_1100,q_70,w_1650/v1/BM/gnvfzbd6lqsx2hjyxsyq.jpg)
Stølen
Fotograf: Kandal kjøtt
![](https://res.cloudinary.com/hanen/image/upload/b_rgb:f8f8f9,c_pad,dpr_2,h_1100,q_70,w_1650/v1/BM/e0pkd8pmo1zqqbipel5g.jpg)
Fotograf: Kandal kjøtt