Produsentene som deltar


Sildefileter og håndlaget påleggsild.

Brubekken Gårdsmeieri
Hvit og brun ost, smør og rømme av kumelk, gammelost. Brun og hvitost av geitmelk. Spekepølser av geit, kjekjøtt.

Drågen Smokehouse AS
Røyka laks



Økologisk, grass-fed kjøtt av rasen Belted Galloway. Et flott marmorert kjøtt med høyt innhold av Omega.3. Dyra beiter i norsk natur.



Kransekaker, kransekakestenger og mandelroser.


Smurte tynn- og tykklefser etter gode gamle lokale oppskrifter.

Holum Gård
Produkter av sau

Knut Garshol Klippfisk
Klippfisk, tørrfisk og rækling.

Lefsebua
Lefse, flatbrød, varme sveler, honning og hjemmelaget saft og syltetøy.

Rekkebo Midtre
Produserer spekemat av svin, marmelade og geleer til ost og kjøtt. Løvetanngelé, granskuddgelé, solbærgelé, ripsgelé og syltetøy.

Rørosrein
Rene produkter: indrefilet, ytterfilet, flatbiff, stek og reinsdyrskav. Foredlede produkter: tørket reinskjøtt, pølse, tørket- og varmrøkt reinsdyrhjerte, varmrøkt rundsteik av kalv og kokt reinsdyrtunge.



Storfekjøtt, ferske stykningsdeler, hamburger, spekemat m.m.
