Produsentene som deltar


Sildefileter og håndlaget påleggsild.


Badsturøkteprodukter av kalv, ku, lam, sau og skogsgris. Pølser.



Økologisk, grass-fed kjøtt av rasen Belted Galloway. Et flott marmorert kjøtt med høyt innhold av Omega.3. Dyra beiter i norsk natur.



Tynnlefser fra Nordland, Krinalefse og Debiogodkjente Mandelpotetlefser og Troll lefser




Kransekaker, kransekakestenger og mandelroser.

Hellberg Gård
Bringebær og jordbær fra egen hage, samt eplejuice og saft fra gården. Geleer og syltetøy. Honning.

Holum Gård
Produkter av sau


Vi har frittgående fjellgris (Norock), Mangalitsa (Ungarsk ullgris) og lam, som vi skjærer ned og foredler til stykningsdeler, pølser, bacon og spekemat etc.Til jul lager vi svinesylte og lammerull. Vi sanker og dyrker bær, urter og blomster som blir til saft, ferdige drikker, syltetøy, gele, sirop. eddik, marmelader og krydder. Tradisjonsmat som songraut, sunndalsgrøt og sildball.

Knut Garshol Klippfisk
Klippfisk, tørrfisk og rækling.

Lefsebua
Lefse, flatbrød, varme sveler, honning og hjemmelaget saft og syltetøy.


Storfekjøtt, ferske stykningsdeler, hamburger, spekemat m.m.
