Produsentene som deltar

Ankeret Mat Sildefileter og håndlaget påleggsild.

Godt og Hjemmelaget
Tynnlefser fra Nordland med tre forskjellige fyll. Sæterlefse med rømme, konfektlefse med fløtemysost. Krinalefse, mørlefse/nordlandslefse, Mandelpotetlefse og glutenfrie lefser. Har også Debio Mandelpotetlefser. Både Konfektlefsen og Mandelpotetlefser har Spesialitet.

Heimebakst Smurte tynn- og tykklefser etter gode gamle lokale oppskrifter.

Hellberg Gård
Bringebær og jordbær fra egen hage, samt eplejuice og saft fra gården. Geleer og syltetøy. Honning.

Lefsebua
Lefse, flatbrød, varme sveler, honning og hjemmelaget saft og syltetøy.

Li-Snadder Gammel tradisjon med badsturøyking av kjøtt og fisk (elg, bjørn, lam, gris, laks og ørret).
