Produsentene som deltar

Bakken Øvre Gårdsmat
Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.

Bjunegårdsdrift Skogsgris, Storfe og Vaktleregg

Bøhmer småbruk
Egg, honning og svin

Det Gamle Røgeri
Røkte og spekede produkter av kjøtt og fisk.

Frøysagarden
Røyka ørret

Godt og Hjemmelaget
Tynnlefser fra Nordland med tre forskjellige fyll. Sæterlefse med rømme, konfektlefse med fløtemysost. Krinalefse, mørlefse/nordlandslefse, Mandelpotetlefse og glutenfrie lefser. Har også Debio Mandelpotetlefser. Både Konfektlefsen og Mandelpotetlefser har Spesialitet.

Granstad gård
Honning og surdeigsbrød.

Grini Hjemmebakeri Kransekaker, kransekakestenger og mandelroser.

Krokeborg gård Egg og kjøtt

Lokalmat Vestfold
Ramsløk og tang
