Produsentene som deltar

Bakken Øvre Gårdsmat
Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.

Dusgard Kjekjøtt, syltetøy og saft, Trutsmorning og honning.

Frøysagarden
Røyka ørret

Godt og Hjemmelaget
Tynnlefser fra Nordland med tre forskjellige fyll. Sæterlefse med rømme, konfektlefse med fløtemysost. Krinalefse, mørlefse/nordlandslefse, Mandelpotetlefse og glutenfrie lefser. Har også Debio Mandelpotetlefser. Både Konfektlefsen og Mandelpotetlefser har Spesialitet.

Honningfarmen AS
Honning

Urtebølgen Økologiske salver, samt sesongbaserte siruper, gele, urtesalt
