Produsentene som deltar

Bakken Øvre Gårdsmat
Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.

Brennholen Gård
Hjortekjøtt, spekepølse av hjort, hjortekarbonader m.m. Storfekjøtt

Dusgard Kjekjøtt, syltetøy og saft, Trutsmorning og honning.

Frøysagarden
Røyka ørret

Godt og Hjemmelaget
Tynnlefser fra Nordland med tre forskjellige fyll. Sæterlefse med rømme, konfektlefse med fløtemysost. Krinalefse, mørlefse/nordlandslefse, Mandelpotetlefse og glutenfrie lefser. Har også Debio Mandelpotetlefser. Både Konfektlefsen og Mandelpotetlefser har Spesialitet.

Gudbrandsdalsbakst
Bakervarer

Honningfarmen AS
Honning

Hovdneset Gård
Grønnsaker i sesong, honning, saft, syltetøy, fermenterte grønnsaker, urtesalt med mer.

Jotunheimen angus
Storfekjøtt Angus

Melbys tradisjonsmat Bakervarer

Randis hjemmebakst
Tradisjonsbakst

Sirupstynnkakebakeriet
Sirupstynnkaker

Urtebølgen Økologiske salver, samt sesongbaserte siruper, gele, urtesalt
