Produsentene som deltar

Bakken Øvre Gårdsmat
Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.

Bia Ambrosia Bigård Gelatova
Honning

Bård Bårdløkken
Finnskoghonning Sommerhonning, lynghonning og honning med propolis

Frøysagarden
Røyka ørret

Godt og Hjemmelaget
Tynnlefser fra Nordland med tre forskjellige fyll. Sæterlefse med rømme, konfektlefse med fløtemysost. Krinalefse, mørlefse/nordlandslefse, Mandelpotetlefse og glutenfrie lefser. Har også Debio Mandelpotetlefser. Både Konfektlefsen og Mandelpotetlefser har Spesialitet.

Gudbrandsdalsbakst
Bakervarer

Heidal Landbruksprodukter
Fenalår, pinnekjøtt, karbonader, pølser og ferskt kjøtt av egne dyr og elg. Spekepølser; Heidalspølse, Trollkjøtt, Eventyrpølse og Trollelg.

Homegrown.no
Bær og sopp

Kjevla Tjøme
Tjukklefser, potetlefser, flatbrød og glutenfrie lefser og flatbrød.

Moahaugen Gård
Spekepølser, fenalår, pinnekjøtt, kaker m.m.

Sirupstynnkakebakeriet
Sirupstynnkaker
