Produsentene som deltar
Bakken Øvre Gårdsmat
Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.
Gudbrandsdalsbakst
Bakervarer
Homegrown.no
Bær og sopp
Honningfarmen AS
Honning
Jotunheimen angus
Storfekjøtt Angus
Mogard Gardsmat
Kjøttkaker, karbonader, spekepølser, rull, sylte, bakst m.m.
Ystelyst Håndverksysteri
Vi lager hvit geitost og en hvit geitost med bukkehornskløver. Modna kremost og kremost naturell og med provenceurter fra Aukrust i Lom. Vi lager kulturmelk og yoghurt i småproduksjon. Kjekjøtt og kjeskinn kommer i tillegg som naturlig produkt i driften.