Du finner oss her
Produsentene som deltar
Bakken Øvre Gårdsmat
Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.
Dusgard
Kjekjøtt, syltetøy og saft, Trutsmorning og honning.
Hemlaga på Næs
Bakevarer, geleer, saft, syltetøy, eplemost og epler.
Melbys tradisjonsmat
Bakervarer
Sirupstynnkakebakeriet
Sirupstynnkaker
Solbrekke kjøtt
Kjøttprodukter
Solliaysteriet
Brunosten vi produserer har en rund og litt skarp smak. Det er en karamellisert ost som smelter på tunga. Den er en helfet ost som blir laget med omtanke og respekt i en stor gryte. Kvitosten lages etter tradisjoner fra Alpene