Du finner oss her
Produsentene som deltar

Håjen Lefsebakeri
Sunnfjordlefse, kaffilefse, flatbrød, fiskebrød, potetkaker, natronkaker, knekkebrød, valnøttbrød, urterundstykker, syltetøy av solbær, rabarbra og gele-rips.

Kandal Kjøtt
Kjøt av geit og kje, ferskt kjøt, dampepølse og speka lår.

Kandal ysteri og gardsmat Ost og kjøtt

Påldtun Frukt og Bær
Saft, syltetøy, geleer og hermetisert frukt.

Reksta Villsau Reksta Villsau tilbyr kortreist lokalmat i form av økologiske spekepølser – heilt utan tilsettingsstoff – handlaga etter gammal metode og oppskrift. Pølsene inneheld berre kjøtt av villsau i tillegg til salt (utan nitrit). Både gardsdrifta og pølseproduksjonen er debiogodkjent. Reksta villsau tilbyr også dekorative skinn av villsau.
