Produsentene som deltar
Ankeret Mat
Sildefileter og håndlaget påleggsild.
Brubekken Gårdsmeieri
Hvit og brun ost, smør og rømme av kumelk, gammelost. Brun og hvitost av geitmelk. Spekepølser av geit, kjekjøtt.
Galloway Økokjøtt v/Åsprong Drift
Økologisk, grass-fed kjøtt av rasen Belted Galloway. Et flott marmorert kjøtt med høyt innhold av Omega.3. Dyra beiter i norsk natur.
Heimebakst
Smurte tynn- og tykklefser etter gode gamle lokale oppskrifter.
Jo-Sætra produkter
Vi har frittgående fjellgris (Norock), Mangalitsa (Ungarsk ullgris) og lam, som vi skjærer ned og foredler til stykningsdeler, pølser, bacon og spekemat etc.Til jul lager vi svinesylte og lammerull. Vi sanker og dyrker bær, urter og blomster som blir til saft, ferdige drikker, syltetøy, gele, sirop. eddik, marmelader og krydder. Tradisjonsmat som songraut, sunndalsgrøt og sildball.
Knut Garshol Klippfisk
Klippfisk, tørrfisk og rækling.
Smia Restaurant og Catering
Bacalao, ulike typer ball og fiskekaker.