Julematen får du hos oss

Produsentene du møter på Bondens marked har tenkt på julematen din lenge allerede, og de legger ned mye arbeid i å sikre deg den beste ribba. De har stelt, foret og passet på grisen som nå blir til ribbe og sylte.

16. desember 2015

Julematen får du hos oss

Og de har hentet sauene ned fra fjellet eller fraktet dem i båt fra øyer til fastlandet, før de har laget pinnekjøtt og lammerull. Pinnekjøtt fra den ytterste nøgne ø kan du lese om her.

Bildet ovenfor er fra Hotell Grisegod på Bakken Øvre Gårdsmat på Løten. Der har grisene hatt egen piggolo til å passe på seg i sommer, og de har gjørmespa, dusj, himmelseng med halmmadrass og ikke minst 60 mål skog å boltre seg på. VG+ skriver om grisenes opphold på Hotell Grisegod.

Grisene til Thomas Stebergløkken i Heidal koser seg også ute, men de har fått litt mindre spa og litt mer trim. Thomas mener han har funnet den ultimate løsningen for å få laget den beste ribba og spekeskinka. Han sender grisene på trening i Heidals svar på Mördarbakken. Du kan se selv på klippet fra TV2.