Reis med Bondens marked til bonden-vinn gratis reise

I 20 år har Bondens marked solgt lokalmat på tusenvis av markeder i hele Norge. I jubileumsåret lanseres noe nytt: «Reis med Bondens marked til bonden».

1. oktober 2023

Reis med Bondens marked til bonden-vinn gratis reise

–Siden 2003 har Bondens marked skapt gode opplevelse og solgt sporbar lokalmat. Nå ønsker vi velkommen til gården med et nytt opplevelses-konsept, sier Randi Ledaal Gjertsen, daglig leder, Bondens marked Norge.

8.-9.november arrangerer Bondens marked reise til fire gårder og en overnatting på hotell med lokalmat i fokus.

–Vi må stadig utvikle oss. Å ta med gjester fra byen til gården er noe nytt. Våre kunder er bevisste og ønsker mer kunnskap om maten. Vi vil vise fram folka, dyra, maten og fortelle historien om gården og produksjon av lokalmat, sier Randi Ledaal Gjertsen, som legger til at det vil være med en reiseleder fra Bondens marked.

Turen går til Bakke Gård, Skott gård, Hemlaga på Nes og Thorbjørnrud Ysteri. Det blir buss fra Oslo og Drammen og overnatting på Thorbjørnrud Mathotell, med 4-retters kulinarisk meny i Direktørboligen.

Skott gård er ofte på markedene i Oslo og Drammen. De leverer også til flere restauranter og barer i Oslo.

–Her på Skott gård har vi gårdsbutikk, og mange kokker og bartendere er også på besøk her. De ønsker å lære mer, se hvordan vi lager vin og annen fruktdrikke. Nå gleder vi oss til å ta imot kunder vi normalt treffer på Bondens marked. Vi skal vise dem gården, by på smaksprøver og fortelle historien bak drikkene og gården, sier Atle Tærum, fjerde generasjon bonde på Skott gård.

For Bondens marked handler «Reis med Bondens marked til bonden» også om kunnskapsformidling. –Vi tror dette vil bidra til økt kunnskap om småskala matproduksjon. Folk ønsker å vite hvor maten kommer fra, sier Gjertsen

Bondens markeds 20 års-jubileum blir markert på utvalgte lokale markedsplasser over hele landet. -Dersom «Reis med Bondens marked til bonden» også faller i smak hos kundene håper vi etterhvert å arrangere flere turer og utvide med stopp hos flere produsenter, forteller Randi Ledaal Gjertsen.

Vinn gratis reise

– Vi trekker to vinnere som får gratis reise! For å delta i trekningen må du følge med på Facebook-siden til Bondens marked Norge den nærmeste tiden. Det blir trekning 25.oktober.

Program for turen

8.november: buss fra Oslo (kl. 9). Drammen (kl.10).

9.november ca kl. 17: Tilbake i Drammen/Oslo

Reiseleder fra Bondens marked.

4 Stopp og smak hos bønder

1 Hotellovernatting

1 Kulinarisk lokalmat-middag

1 Frokost

2 Lunsj

Turen går til Bakke Gård, Skott gård, Hemlaga på Nes og Thorbjørnrud Ysteri. Overnatting på Thorbjørnrud Mathotell, med 4-retters kulinarisk lokalmat i Direktørboligen.

Pris 5.500,-

Påmeldingsfrist 23.oktober. Minimum 12 stk deltakere. Betaling når vi vet at det blir tur.

Påmelding til post@bondensmarked.no