På Bondens marked finner du både smaken og lukta av jul

28. november 2017

På Bondens marked finner du både smaken og lukta av jul

Sesongen for julemarkeder er i gang, som også betyr den tida på året med det beste utvalget på markedene. Rekordmange produsenter er med, fordelt på markeder over hele landet. Enten det er julegavene eller julematen du er ute etter, så finner du et bredt utvalg produkter blant våre produsenter. Pinnekjøtt, ribbe, lutefisk, lefser, honning, gløgg, julekaker, oster, medisterkaker og spekemat er bare noen av varene du kan velge i.

Som vanlig er det lørdagene i desember det arrangeres flest markeder: Lørdag 9. desember er det marked i Arendal, Bergen, Drammen, Brumunddal, Lillehammer, Bodø, Ålesund, Birkelunden, Asker, Skien og Tromsø. Lørdag 16. desember er det marked i Bergen, Hamar, Bodø, Leknes, Førde, Langevåg, Kragerø, Valkyrie plass, Moss og Tromsø.

I Trondheim går det tradisjonelle julemarkedet av stabelen 8.–20. desember.

Flere datoer, steder og tidspunkter finner du på vår nettside: http://bondensmarked.no/markedsdager. Her kan du også se hvilke produsenter som er med på de ulike markedene.

For oppdateringer og informasjon om Bondens marked der du bor, følg oss på Facebook: Tromsø Sør-Troms Nordland Trøndelag Sunnmøre Sogn og Fjordane Bergen Rogaland Agder Telemark Vestfold Drammen Lillehammer Østfold Ås Oslo og omegn Klikk på stedet eller stedene nærmest deg, så kommer du rett til Facebooksiden.