Ny Bondens butikk!

Bondens butikk åpner i Sandvika Storsenter den 1. mars.-Bondens butikk leverer smakfull mat fra småskalaprodusenter fra hele landet, kvalitetsmat som virkelig tilfredsstiller et godt mathjerte, sier butikksjef Jarle Torgersen.

29. februar 2016

Ny Bondens butikk!

Bærums ordfører Lisbet Hammer Krog vil stå for åpningen av Bondens butikk i Sandvika Storsenter tirsdag 1. mars kl. 11.00.

Bondens butikk har hatt tilhold i Mathallen i Oslo siden 1. november 2013. Testbutikken har utvikler seg positivt, og nå åpner vi den første butikken utenfor Mathallen. Valget har falt på Sandvika Storsenter i Bærum.

-Bondens butikk leverer smakfull mat fra småskalaprodusenter fra hele landet. Det er en glede å se de stolte produsentene levere varer med norsk opprinnelse direkte i butikken. De får vist frem at norsk landbruk kan levere varer som tilfredsstiller et godt mathjerte. Det å selge matvarer som jeg kan stå inne for er en inspirasjon, sier butikksjef Jarle Torgersen. -Å videreformidle historien til produsentene og gi råd til kundene om bruksmuligheter, er en sann glede.

Bondens butikk er et samvirkeforetak der de 23 eierne også er leverandører og har en aktiv rolle i driften av butikken. De leverer varene direkte i butikk, holder demo i butikken og har medbestemmelse for hvordan butikken skal drives. Det er kun produsenter som er knyttet til Bondens marked som kan blir eiere og leverandører til butikken.

-Bondens butikk fungerer godt i Mathallen, sier styreleder Ole-Jakob Ingeborgrud. -Vi har gode omsetningstall som viser at Bondens butikk har livets rett. Vi dekker et behov for en butikk som har helnorsk profil, med sporbare varer fra småskalabedrifter. Stadig flere forbrukere etterspør denne typen av matvarer. Nå tar vi et skritt videre, og åpner den første butikken i et stort kjøpesenter. Det skal bli spennende å se hvordan Bondens butikk blir mottatt i Sandvika, avslutter Ingeborgrud.

Kontaktpersoner: Butikksjef Jarle Torgersen, tlf. 918 48 344 Styreleder Ole-Jakob Ingeborgrud, tlf. 917 92 434

  • Fotograf: Randi Ledaal Gjertsen
  • Fotograf: Randi Ledaal Gjertsen
  • Fotograf: Randi Ledaal Gjertsen
  • Fotograf: Randi Ledaal Gjertsen
  • Fotograf: Randi Ledaal Gjertsen
  • Fotograf: Randi Ledaal Gjertsen
  • Fotograf: Randi Ledaal Gjertsen