Matstreif i ny fasong

Bli med på sidercruise på Oslofjorden, smakinger, matkino og finn nye favoritter blant teltene med lokalmat på Youngstorget. Matstreif er Oslos største mat- og drikkefestival og arrangeres 20.-21. september.

22. august 2024

Matstreif i ny fasong

Matstreif er tilbake i ny drakt! 20.-21. september kommer Oslos største mat- og drikkefestival til Youngstorget. 80 lokale mat- og drikkeprodusenter fra hele landet kommer til Youngstorget. I tillegg blir det anledning til å delta på spennende matløyper i byen og smakfulle mat- og drikkeopplevelser som Sidercruise på Oslofjorden og matkino på Cinemateket.

Åpningstider Youngstorget: Fredag: 11-18 Lørdag: 11-18 Nettside: https://www.matstreif.no FB event: https://www.facebook.com/events/1003499267789531/

Om Matstreif Innovasjon Norge har inngått avtale med Hanen, Stiftelsen Bondens marked og Stiftelsen Norsk Mat om overføring av lokalmatfestivalen Matstreif. Målet er å etablere en årlig mat- og drikkefestival i og rundt Oslo som viser frem verdien av norsk lokalmat- og drikkeproduksjon. Dette er et ledd i målet om å bygge Norge som matnasjon, øke verdiskapingen med utgangspunkt i ressursene på de enkelte gårdene og utvide markedet for norsk lokalmat.

Spørsmål? Om Torget: thea@bondensmarked.no, Matløyper; mariel@hanen.no, Presse; inga.oskal.eidsvag@norskmat.no.