Matstreif 2019

Den 6. og 7. september fylles Rådhusplassen i Oslo av bugnende matfat med lokale smaker, drikke og spesialiteter fra hele Norge. Her samles matinteresserte fra hele landet for å møte over 150 lokale matprodusenter og handle seg gjennom hele Norge.

14. august 2019

Matstreif 2019

50 av teltene står det Bondens marked på. Bøndene og matprodusentene i disse teltene møter du til vanlig på Bondens marked i Oslo, Trondheim og andre steder i landet.

Nye deltakere i år

The Northern Company høster og selger tang fra området omkring polarsirkelen.

Havsmak Umare bruker Smølagulrot som ikke når til butikken til å lage gulrotmarmelader. De plukker ville vekster på Smøla, inkludert tang og tare som plukkes for hånd. Fiskeproduktene er laget av fisk som er fisket rett utenfor Smøla.

Galloway økokjøtt kommer med økologisk grasfora oksekjøtt av rasen Belted Galloway. Indrefilet, ytrefilet, entrecote, mørbrad, bein, innmat, kvernet kjøtt og hamburger.

Heimebakst baker tynne og tykke lefser, smurte og usmurte lefser, samt potetlefse fra Møre & Romsdal. Vi selger bl.a. Solemdalslefser og Buggelefser.

Ankeret mat selger påleggssild og sildeprodukter, produsert på den vesle øya Kråkvåg, ytterst i havgapet på Trøndelagskysten.

Alle deltakere på Bondens marked-delen finner du her.

Informasjon om Matstreif finner du her.