Lanserer smakfulle gavekort
Spiselige julegaver er populært og med gavekort blir det enklere å gi og få en gave fra Bondens marked. -Gavekort gir deg mulighet til å løse inn gaven med sesongene, enten du vil ha fenalår til påske eller grønnsaker i august, sier Randi Ledaal Gjertsen,
25. november 2024
Mange nordmenn ønsker seg færre ting og flere opplevelser, som god mat. Derfor er lokalmat en perfekt gave for mange. –De siste årene har vi merket at flere og flere ønsker å kjøpe spiselige julegaver. Mange kommer også på markedet før de skal på fest, jubileum eller bursdag for å finne en oppmerksomhet. Nå kommer matgaven med lengre holdbarhet, forteller Randi Ledaal Gjertsen.
Bondens marked er kjent for ferske sesongvarer og da kan det være fint å ha et gavekort i lomma eller på mobilen, som du kan løse inn akkurat når det du ønsker deg er på markedet. -En student i Bergen kan få en ostegave fra tante og onkel som bor et helt annet sted i landet, uten at det blir vanskeligheter med kjøling underveis, sier Gjertsen. Hun håper gavekort vil gi flere gleden av lokalmat rett fra bonden. –Gavekort fra Bondens marked er hyggelig å gi, enkelt å bruke og morsomt å få, sier Randi Ledaal Gjertsen.
I første runde er det på markedene i Bergen og Oslo det blir mulig å innløse gavekort. Summen på gaven bestemmer du selv. Gavekort kjøpes på bondensmarked.no og det er tre muligheter:
- Fysisk -skriv ut et fysisk gavekort
- Digitalt - send et digitalt gavekort på SMS
- QR-kode - gi et digitalt gavekort som åpnes via QR
– I 20 år har Bondens marked gjort veien kortere fra jord til bord for deg som velger norsk sporbar og ren mat. Vi som selger lokalmat og drikke kombinerer tradisjon og nye muligheter. Gavekort er en god nyhet for våre bønder og produsenter, og for våre kunder, sier Randi Ledaal Gjertsen, som er sikker på at gavekortene vil passe både som private gaver og firmagaver.
Bondens marked har valgt Givn som teknologisk leverandør av gavekort. –Givn har en veldig god og enkel løsning, og våre markeder supplerer deres gavekort for matopplevelser på restaurant, forteller Gjertsen.