Hotell Grisegod for folk og dyr

Hotell Grisegod på Løten har nå utvidet tilbudet! Nå kan også tobente få overnatte, og selv sjekke om det er sant at grisene snorker om natta.

7. juli 2016

Hotell Grisegod for folk og dyr

Landbruks- og matminister Jon Georg Dale åpnet selveste "Georgs krypinn" på Bakken Øvre Gårdsmat, hvor det er sengeplass til åtte, do, dusj og ingen tv. Derimot er det mulig å plukke nylagte egg til frokost, være med på melkinga i fjøset og se grisene bade i gjørma. Pultostproduksjonen kan inspiseres, og iskremen som lages kan prøvesmakes.

Selvsagt fikk den driftige bonden Ole Martin Kildahl og hans like driftige kone Anita mye skryt for kreativiteten og innsatsen. -Dere er en inspirasjonskilde for andre som vil starte med lokalmat, sa ministeren.

Kundene på Bondens marked kjenner Hotell Grisegod som spa-resort for den levende utgaven av juleribba som Bakken Øvre Gårdsmat selger. De 263 grisene har himmelseng av halm, gjørmedam å kjøle seg ned i (Grisebukta), trær å klø seg på når myggen biter, skog å grave i og masse plass.

På Hotell Grisegod vil også treffe «piggoloen» Thorkild Strand Alderslyst (13), han har nå sin andre sommer med å passe på grisene. NRK var på besøk i fjor sommer, og møtte både piggoloen og grisene.

Dersom du vil booke deg inn på det nye hotellet, er det bare å ringe hotelldirektør Kildahl.