Forretten er servert: Podcast før Mat*Larm

Mange kokker har funnet spennende råvarer på Bondens marked som de så har tatt med seg til restaurantgjestene. Hvordan ser bonde og kokk på samarbeidet med å produsere og tilberede mat?

2. september 2020

Forretten er servert: Podcast før Mat*Larm

Caroline fra podcasten «Bak maten med Caroline» har tatt en prat med bonde Else Thorenfeldt fra Korsvold gård og Michelin-kokk Mikael Svensson fra Kontrast. Begge er levende opptatt av bærekraftig mat og landbruk, men med hvert sitt perspektiv. I denne episoden snakker de om det unike samarbeidet de har, om å spise fra snute til hale og hvorfor bra mat koster mer.

Podcasten «Bak maten med Caroline» kommer med nye episoder utvalgte onsdager denne høsten, og er å finne der du finner podcaster.

Apple podcast

Du kan møte Else Thorenfeldt på høstens største matfestival Mat*larm 11. og 12. september. Da finner du Bondens marked tre steder i Oslo: Deichman Bjørvika, Vinkelplassen på Majorstuen og i Birkelunden på Grünerløkka. Dette gir deg en unik mulighet til å handle ferske sesongvarer rett fra bonden. Det kommer også bønder fra Trøndelag og Vestlandet spesielt for anledningen. Bondens marked er åpent kl. 11-18 både fredag og lørdag.

MatLarm byr på unike matopplevelser hos utvalgte restauranter hvor du som publikum får møte de beste matprodusentene og de beste kokkene i byen. MatLarm har skreddersydde restaurantløyper der du kan besøke 3 ulike serveringssteder i hver løype. Det er satt opp 4 løyper på fredag og 4 løyper på lørdag. Gjør deg klar til to dager med matopplevelser! For billetter og mer informasjon se matlarm.no