Produsenter
Viser innhold fra lokallag Trøndelag - Endre lokallag
B
D
H


Smurte tynn- og tykklefser etter gode gamle lokale oppskrifter.

Hellberg Gård
Bringebær og jordbær fra egen hage, samt eplejuice og saft fra gården. Geleer og syltetøy. Honning.


Yster oster av egenprodusert upasteurisert økologisk melk. Yster oster med øl og oster til øl; inspirert av britiske, amerikanske, greske og sveitsiske oste-typer.



Ulike typer oster, deriblant grotteost.



Diverse produkter av lam; spekepølse, pinnekjøtt (røkt og urøkt), lammerull, sylte, fenalår og skinke.
Hognamat er en kjøttforedlingsbedrift som lager spekemat og andre produkter med hovedbasis i sau fra egen gård og vilt fra regionen.

Holum Gård
Produkter av sau
L
R

Rekkebo Midtre
Produserer spekemat av svin, marmelade og geleer til ost og kjøtt. Løvetanngelé, granskuddgelé, solbærgelé, ripsgelé og syltetøy.


Økologisk saft og syltetøy, biodynamisk brød.


Rørosrein
Rene produkter: indrefilet, ytterfilet, flatbiff, stek og reinsdyrskav. Foredlede produkter: tørket reinskjøtt, pølse, tørket- og varmrøkt reinsdyrhjerte, varmrøkt rundsteik av kalv og kokt reinsdyrtunge.

S


Storfekjøtt, ferske stykningsdeler, hamburger, spekemat m.m.


Skogset Gårdsmat
Sauskinn og kjøtt fra sau/lam, (gammelnorsk spælsau)svin og storfe

Smia Restaurant og Catering
Bacalao, ulike typer ball og fiskekaker.

Stokkøy Bakeri
Bakervarer

Sæterstad Gård as
Diverse geitoster, kjekjøtt, rakfisk av fjellrøye, varmrøkt røye og kaldrøkt røye.
