Logo til Godt og Hjemmelaget
Godt og Hjemmelaget

Godt og Hjemmelaget håndkjevler alle sine lefser. De baker etter gamle oppskrifter primært fra Nordland hvor de har sitt opphav. Tynnlefsene har de med tre forskjellige typer fyll, Konfektlefsa med brunost er deres bestselger, og har Spesialitet-merket. Nå har de også glutenfrie Tynnlefser. De baker også Krinalefse og Nordlandslefse/ mørlefse. Den populære Møsbrømlefsa er også i sortimentet. Deres Mandelpotetlefser blir bakt av poteter fra gårder de kjenner, og er med svært lite mel. Også Mandelpotetlefsen har Spesialitet-merket. Noe økologiske potetlefser blir også bakt. De selger primært på Bondens marked, matfestivaler, og messer rundt omkring. Nå har de også åpnet en Kafé og Landhandel i Holmestrand hvor du selvfølgelig får kjøpt alle lefsene. Der finner du også produkter fra andre produsenter i Bondens marked.