Økouka er i gang

Nå er det økouke i Bergen, Nord-Trøndelag og Oslo, og det betyr kurs og seminarer både av teoretisk og praktisk natur, gårdsmarkeder, smaksopplevelser i ulike former og mye mye mer.

21. september 2015

Økouka er i gang

Nå arrangeres det økouke i Bergen, Nord-Trøndelag og Oslo, og det betyr kurs og seminarer både av teoretisk og praktisk natur, gårdsmarkeder, smaksopplevelser i ulike former og mye mye mer.

Økouka er en feiring av norsk økologisk mat som formidler både råvarer, kunnskap og inspirasjon. Uka vil vise frem mangfoldet av landbruk- og matproduksjon i Norge og knytte det til folks hverdag. For vi trenger alle bonden, og bonden trenger den bevisste forbruker, kokk og kjøpmann.

Programmet for Økoukas arrangementer i ulike deler av landet finner du her.

Økouka ble startet opp i Nord-Trøndelag i 2011, og derfra har ideen om en feiring av norsk økologisk mat og jordbruk spredd seg videre. Økouka arrangeres til litt ulike tider de forskjellige stedene.