Gratulerer til prisvinnerne!

Under kåringen Det norske måltid ble flere av produsentene fra Bondens marked hedret med gull for sine smakfulle kvalitetsprodukter. Har du smakt alle gullvinnerne?

24. februar 2016

Gratulerer til prisvinnerne!

Årets sjømat, foredlet: Vinneren er Grava regnbuørret fra Leiren Laks Juryen uttaler: Et kvalitetsprodukt med moderne uttrykk, basert på tradisjoner utviklet gjennom generasjoner. Lukter og smaker mildt og behagelig og er lett å presentere delikat.

Leiren Laks deltar på Bondens marked i Bergen.

Årets Godbit: Vinneren er TREAK, fra Ekta Gødt DA Juryen uttaler: Godbiten er en helt ny kombinasjon av råvarer fra vill natur og norsk landbruk. Eldgamle tradisjoner forteller om egenskaper som kurerte sykdommer og er beskrevet som fjellheimens godteri.

Ekta Gødt deltar på Bondens marked Lillehammer.

Årets Det grønne, foredlet: Vinneren er Økologisk Rød Aroma Eplemost, Fra Dyre Gård Juryen uttaler: Produktet har en lekker emballasje og gir et eksklusivt inntrykk. Lukt og smak er nydelig, med god sødme og med tydelig aroma fra råvaren.

Dyre gård deltar på Bondens marked Oslo.

Gratulerer til de dyktige produsentene som leverer topp kvalitet!