Du finner oss her
Produsentene som deltar


Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.


Kjekjøtt, syltetøy og saft, Trutsmorning og honning.

Gardskjøkkenet
Einerrøkt, varmrøkt, krydret og cognacmarinert gravet laks og ørret.

Løiten Hjorteoppdrett
Hjortekjøtt, spekepølse av hjort, hjortekarbonader m.m.


Bakervarer

Ommang Søndre
Produktene er økologisk/biologisk dynamisk: kvit og brunost av ku og geitmelk, egg, kjekjøtt, kalv/storfekjøtt, spekemat av geit, geit og kjeskinn, kjøtt av utegris, grønnsaker og potet, mel og helkorn.




Brunosten vi produserer har en rund og litt skarp smak. Det er en karamellisert ost som smelter på tunga. Den er en helfet ost som blir laget med omtanke og respekt i en stor gryte. Kvitosten lages etter tradisjoner fra Alpene


Honning