Du finner oss her
Produsentene som deltar

Anne Karins Snadder
Nystekte sveler m/hjemmelaget syltetøy, andeegg, egg fra ulike høneraser, tindvedmarmelade, chiligeleer, ca 30 sorter gelé og syltetøy. Honning, slikkepinner, hudpleie og geitmelksåpe.


Honning



Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.

Brånås Søndre Gård
Økologiske grønnsaker, jordbær og svinekjøtt


Gardskjøkkenet
Einerrøkt, varmrøkt, krydret og cognacmarinert gravet laks og ørret.


Tynnlefser fra Nordland, Krinalefse og Debiogodkjente Mandelpotetlefser og Troll lefser




Kransekaker, kransekakestenger og mandelroser.


Fenalår, pinnekjøtt, karbonader, pølser og ferskt kjøtt av egne dyr og elg. Spekepølser; Heidalspølse, Trollkjøtt, Eventyrpølse og Trollelg.


Ekte geitost, både brun og hvit. Kjekjøtt og spekepølse av geit. Pølser av kjekjøtt. Sjokolade og geitostkaramell. Yoghurt.


Plommer, blåbær, stikkelsbær. Plommegløgg og sunne safter av svarthyll, hylleblomst, blåbær, rips, solbær, kirsebær, stikkelsbær, plommesyltetøy, syltede plommekart og Rosenrot.
Nye produkter på gården er FRUKTVINER; Isplomme og Hylleblomst. Disse selges imidlertid kun på gårdsutsalg.


Jeg produserer chutneys, relishes, geleer og annet godt tilbehør til et måltid. Jeg bruker så mange lokale råvarer jeg kan, starter med det som finnes i hagen og jobber meg utover til jeg finner de råvarene jeg trenger. Jeg bruker heller ikke kunstige konserveringsmidler.