Produsentene som deltar


Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.

Bosheimsmarken
Bosheimsmarken ligger i Ulnes i Valdres, hele 550 meter over havet. Her dyrker Steinar og Turid økologisk Reinrot, og lager et pulver som du blander i drikke. Reinrot gir energi og utrolig masse antioksidanter. Turid og Steinar har 20 års erfaring. Produktet selges både på Bondens marked og i nettbutikken www.bosheimsmarken.no



Geitost og kjekjøtt.


Kjekjøtt, syltetøy og saft, Trutsmorning og honning.


Knekkebrød, gløgg m.m.



Flatbrød, kling, andre bakevarer, sirup, gelé, syltetøy, saft, økologisk mjøl, økologisk te og krydder, spekepølser, spekekjøtt, storfekjøtt, kalvekjøtt og karbonader.


Sommerhonning, lynghonning og honning med propolis


Urter.



Økologisk, grass-fed kjøtt av rasen Belted Galloway. Et flott marmorert kjøtt med høyt innhold av Omega.3. Dyra beiter i norsk natur.


Gardskjøkkenet
Einerrøkt, varmrøkt, krydret og cognacmarinert gravet laks og ørret.


Tynnlefser fra Nordland, Krinalefse og Debiogodkjente Mandelpotetlefser og Troll lefser



Gudbrandsdalsbakst
Bakervarer


Lam; pinnekjøtt, rull, pølser, kjøttboller, Flåmskorv. Svin; ribbe, ribberull, sylteflesk, julesteik, leverpostei. Kjesteik. Viltkjøttkaker, hjortebiff og spekepølser m.m.


Fenalår, pinnekjøtt, karbonader, pølser og ferskt kjøtt av egne dyr og elg. Spekepølser; Heidalspølse, Trollkjøtt, Eventyrpølse og Trollelg.


Bakevarer, geleer, saft, syltetøy, eplemost og epler.

Kjevla Tjøme
Tjukklefser, potetlefser, flatbrød og glutenfrie lefser og flatbrød.

Løiten Hjorteoppdrett
Hjortekjøtt, spekepølse av hjort, hjortekarbonader m.m.


Bakervarer

Monssveen Gaard
Pultost, ekte rømme, hemsmør, kryddersmør, pottost, rabarbrasyltetøy og litt hjemmebakst.

Olabakken gård
Kjøtt og skinn fra økologisk villsau.


Ommang Søndre
Produktene er økologisk/biologisk dynamisk: kvit og brunost av ku og geitmelk, egg, kjekjøtt, kalv/storfekjøtt, spekemat av geit, geit og kjeskinn, kjøtt av utegris, grønnsaker og potet, mel og helkorn.



Romstad Gård
Geleer, sirup, eddik, krydderblandinger, sennepssaus, urtesmør og ost.

Sirupstynnkakebakeriet
Sirupstynnkaker

Solbrekke kjøtt
Kjøttprodukter


Brunosten vi produserer har en rund og litt skarp smak. Det er en karamellisert ost som smelter på tunga. Den er en helfet ost som blir laget med omtanke og respekt i en stor gryte. Kvitosten lages etter tradisjoner fra Alpene


Honning


Bringebærsaft. Friske bringebær i sesong. Frosne bringebær ellers i året. Bringebærpuré og is med bringebær


Kjekjøtt, honning og jordskokk. Grillpølser av geitekjøtt, morrpølse og spekepølse.


Vi lager hvit geitost og en hvit geitost med bukkehornskløver. Modna kremost og kremost naturell og med provenceurter fra Aukrust i Lom. Vi lager kulturmelk og yoghurt i småproduksjon. Kjekjøtt og kjeskinn kommer i tillegg som naturlig produkt i driften.


Øståsbia
Honning