Produsentene som deltar


Spekepølser og økologiske urter.




Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.

Gardskjøkkenet
Einerrøkt, varmrøkt, krydret og cognacmarinert gravet laks og ørret.


Tynnlefser fra Nordland, Krinalefse og Debiogodkjente Mandelpotetlefser og Troll lefser



Gudbrandsdalsbakst
Bakervarer


Fenalår, pinnekjøtt, karbonader, pølser og ferskt kjøtt av egne dyr og elg. Spekepølser; Heidalspølse, Trollkjøtt, Eventyrpølse og Trollelg.

Monssveen Gaard
Pultost, ekte rømme, hemsmør, kryddersmør, pottost, rabarbrasyltetøy og litt hjemmebakst.


Kjekjøtt, honning og jordskokk. Grillpølser av geitekjøtt, morrpølse og spekepølse.


Vi lager hvit geitost og en hvit geitost med bukkehornskløver. Modna kremost og kremost naturell og med provenceurter fra Aukrust i Lom. Vi lager kulturmelk og yoghurt i småproduksjon. Kjekjøtt og kjeskinn kommer i tillegg som naturlig produkt i driften.
