Produsentene som deltar


Nystekte sveler m/hjemmelaget syltetøy, andeegg, egg fra ulike høneraser, tindvedmarmelade, ca 30 sorter gelé og syltetøy. Slikkepinner, hudpleie og geitmelksåpe.


Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.


Brekkbønner (3 farger), cherrytomater, bifftomat, gulrøtter, squash, agurk, svartkål, grønnkål, purpurkål, rødbeter, honning, prydgresskar, bladbete og Sarpo Mira-poteter. Alle grønnsaker produseres for hånd. Poteter produseres med traktor, men høstes for hånd.


Kjekjøtt, syltetøy og saft, Trutsmorning og honning.

Gardskjøkkenet
Einerrøkt, varmrøkt, krydret og cognacmarinert gravet laks og ørret.


Tynnlefser fra Nordland, Krinalefse og Debiogodkjente Mandelpotetlefser og Troll lefser




Kjøtt av grasfora Østlandsk Rødkolle


Mølle Haugen
Lapskaus, syltetøy, sirup, saft, honning og kaker.


Plommeprodukter; hermetiserte, gelé, marmelade, syltetøy, dessertsaus, chutney. Plommepai, kaffe og limonade på enkelte markeder. Potetlefser på julemarkedene.


Grønnsaker.

Ulsrød Sopp og Bær
Sopp, ville bær, diverse syltetøy, syltede gresskar, sveler

Værlegata Honning