Du finner oss her
Produsentene som deltar


Nystekte sveler m/hjemmelaget syltetøy, andeegg, egg fra ulike høneraser, tindvedmarmelade, ca 30 sorter gelé og syltetøy. Slikkepinner, hudpleie og geitmelksåpe.


Honning



Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.


Flatbrød, kling, andre bakevarer, sirup, gelé, syltetøy, saft, økologisk mjøl, økologisk te og krydder, spekepølser, spekekjøtt, storfekjøtt, kalvekjøtt og karbonader.

Gardskjøkkenet
Einerrøkt, varmrøkt, krydret og cognacmarinert gravet laks og ørret.


Tynnlefser fra Nordland, Krinalefse og Debiogodkjente Mandelpotetlefser og Troll lefser




Kransekaker, kransekakestenger og mandelroser.


Fenalår, pinnekjøtt, karbonader, pølser og ferskt kjøtt av egne dyr og elg. Spekepølser; Heidalspølse, Trollkjøtt, Eventyrpølse og Trollelg.

Helnora Honning
Lokal produsert sommerhonning og lynghonning, honning med diverse smakstilsetninger som ingefær,
chili, kanel, gurkemeie, peppermynte mm.

Løiten Hjorteoppdrett
Hjortekjøtt, spekepølse av hjort, hjortekarbonader m.m.


Ekte geitost, både brun og hvit. Kjekjøtt og spekepølse av geit. Pølser av kjekjøtt. Sjokolade og geitostkaramell. Yoghurt.


Brunosten vi produserer har en rund og litt skarp smak. Det er en karamellisert ost som smelter på tunga. Den er en helfet ost som blir laget med omtanke og respekt i en stor gryte. Kvitosten lages etter tradisjoner fra Alpene


Vi tilbyr bringebærsaft, blåbærsaft og rørt bringebær (syltetøy). Nyplukka bringebær og jordbær i sesong. Frosne bringebær ellers i året.