Du finner oss her
Produsentene som deltar

Anne Karins Snadder
Nystekte sveler m/hjemmelaget syltetøy, andeegg, egg fra ulike høneraser, tindvedmarmelade, chiligeleer, ca 30 sorter gelé og syltetøy. Honning, slikkepinner, hudpleie og geitmelksåpe.


Honning



Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.


Tynnlefser fra Nordland, Krinalefse og Debiogodkjente Mandelpotetlefser og Troll lefser




Kransekaker, kransekakestenger og mandelroser.


Lam; pinnekjøtt, rull, pølser, kjøttboller, Flåmskorv. Svin; ribbe, ribberull, sylteflesk, julesteik, leverpostei. Kjesteik. Viltkjøttkaker, hjortebiff og spekepølser m.m.


Fenalår, pinnekjøtt, karbonader, pølser og ferskt kjøtt av egne dyr og elg. Spekepølser; Heidalspølse, Trollkjøtt, Eventyrpølse og Trollelg.

Helnora Honning
Lokal produsert sommerhonning og lynghonning, honning med diverse smakstilsetninger som ingefær,
chili, kanel, gurkemeie, peppermynte mm.

Løiten Hjorteoppdrett
Hjortekjøtt, spekepølse av hjort, hjortekarbonader m.m.