Produsentene som deltar

Anne Karins Snadder
Nystekte sveler m/hjemmelaget syltetøy, andeegg, egg fra ulike høneraser, tindvedmarmelade, chiligeleer, ca 30 sorter gelé og syltetøy. Honning, slikkepinner, hudpleie og geitmelksåpe.


Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.


Tynnlefser fra Nordland, Krinalefse og Debiogodkjente Mandelpotetlefser og Troll lefser




Kransekaker, kransekakestenger og mandelroser.


Fenalår, pinnekjøtt, karbonader, pølser og ferskt kjøtt av egne dyr og elg. Spekepølser; Heidalspølse, Trollkjøtt, Eventyrpølse og Trollelg.


Ost og meieriprodukter

