Produsentene som deltar

Anne Karins Snadder
Nystekte sveler m/hjemmelaget syltetøy, andeegg, egg fra ulike høneraser, tindvedmarmelade, chiligeleer, ca 30 sorter gelé og syltetøy. Honning, slikkepinner, hudpleie og geitmelksåpe.


Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.

God Honning AS
Økologisk bringebær- og dronningsyltetøy.
Dessuten sommerhonning og lynghonning fra egne bier, honningkake og honningdrops.


Tynnlefser fra Nordland, Krinalefse og Debiogodkjente Mandelpotetlefser og Troll lefser




Fenalår, pinnekjøtt, karbonader, pølser og ferskt kjøtt av egne dyr og elg. Spekepølser; Heidalspølse, Trollkjøtt, Eventyrpølse og Trollelg.

Helnora Honning
Lokal produsert sommerhonning og lynghonning, honning med diverse smakstilsetninger som ingefær,
chili, kanel, gurkemeie, peppermynte mm.

Ommang Søndre
Produktene er økologisk/biologisk dynamisk: kvit og brunost av ku og geitmelk, egg, kjekjøtt, kalv/storfekjøtt, spekemat av geit, geit og kjeskinn, kjøtt av utegris, grønnsaker og potet, mel og helkorn.




Ost og meieriprodukter

