Produsentene som deltar


Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.

Brubekken Gårdsmeieri
Hvit og brun ost, smør og rømme av kumelk, gammelost. Brun og hvitost av geitmelk. Spekepølser av geit, kjekjøtt.


Flatbrød, kling, andre bakevarer, sirup, gelé, syltetøy, saft, økologisk mjøl, økologisk te og krydder, spekepølser, spekekjøtt, storfekjøtt, kalvekjøtt og karbonader.

God Honning AS
Økologisk bringebær- og dronningsyltetøy.
Dessuten sommerhonning og lynghonning fra egne bier, honningkake og honningdrops.


Tynnlefser fra Nordland, Krinalefse og Debiogodkjente Mandelpotetlefser og Troll lefser




Kransekaker, kransekakestenger og mandelroser.


Fenalår, pinnekjøtt, karbonader, pølser og ferskt kjøtt av egne dyr og elg. Spekepølser; Heidalspølse, Trollkjøtt, Eventyrpølse og Trollelg.

Helnora Honning
Lokal produsert sommerhonning og lynghonning, honning med diverse smakstilsetninger som ingefær,
chili, kanel, gurkemeie, peppermynte mm.


Ost og meieriprodukter



Røisilien Bigård
Økologisk sommerhonning og lynghonning.
Honning med propolis, ingefær, kanel.
Honningsennep og honningkjærligheter.
Alt økologisk.



Jeg produserer chutneys, relishes, geleer og annet godt tilbehør til et måltid. Jeg bruker så mange lokale råvarer jeg kan, starter med det som finnes i hagen og jobber meg utover til jeg finner de råvarene jeg trenger. Jeg bruker heller ikke kunstige konserveringsmidler.